Om oss

En tandklinik som du kan lita på

Våra tandläkare och personal är högutbildad och kommer att ge dig den bästa tandvården som finns.

Professionell och vänlig

Vi på Tandestetik tar bort smärtan och rädslan som följer med att besöka tandläkaren. Vi ger dig en personlig upplevelse anpassad efter dig och dina tandvårdsbehov.

Behandlingar i världsklass

Vi tillhandahåller detaljerad behandlingsplanering och rapportering. Vi tror på förebyggande tandvård och behandling för varje patient tillsammans med det slutliga målet att bibehålla och förbättra munhälsan för ett sunt och vackert leende.

Alltid perfekt!

Din hälsa och ditt välbefinnande är allt vi bryr oss om. Ditt förtroende är helt enkelt för värdefullt. Vår lösning: vi tar aldrig några risker med någon av de behandlingar vi tillhandahåller och vi höjer alltid våra standarder.

dentist Inka

10 +

Läkare och personal

60 +

År av kombinerad erfarenhet

2500 +

Glada patienter

100%

Tandvård i världsklass

Vi tar hand om din hälsa på allvar

Att få en korrekt diagnos kan vara en av de mest effektfulla upplevelserna du kan ha.

Akut behandling

24-timmars vårdcentral även läkartjänst tillgänglig på samtal. Akutbehandling för alla.

Behandlingar i världsklass

Vi är engagerade i att ge den bästa servicen med en erfaren läkare. Få tandvård med de bästa faciliteterna.

Bästa medicinska specialiteter

Våra läkare är redo att behandla dina akuta och kroniska sjukdomar. Ge kvalificerad primärvård.

Vad våra patienter säger

Ord från våra patienter.

Carlos Eduardo D Tourniel
Carlos Eduardo D Tourniel
09:50 04 Feb 22
Jag har alltid haft panik och ångest över att gå till tandläkaren men efter rekommendationer från en vän så tog jag mig i kragen och gick till Tandestestik Stockholm.Kliniken ligger några minuters promenad från Rådmansgatans T-banestation och som gammal folktandvårdenbesökare så blev jag förvånad över hur mottagningen såg ut. Det kändes välkomnade och familjärt! Det var nästan som att kliva in i någon hem, man fick lämna skorna och låna innetofflor vilket gav en trevlig upplevelse.Tandläkaren som jag fick möta hette Inka och hon var punktlig och mycket trevlig. Väl inne i rummet så såg jag något som jag aldrig ha sett innan. Det var en stor tv över tandläkarstolen som visade behagliga videoklipp från paradisorter.När tandläkaren gjorde sin behandling så drömde jag mig bort till Maldiverna utan att ens tänka på att jag var hos tandläkaren. Inka berättade hela tiden vad hon skulle göra och hur det skulle kännas vilket gjorde mig lugn. Jag kan verkligen rekommendera denna mottagningen och kommer aldrig mer att gå någon annanstans. 10/10
Thommas E Silva
Thommas E Silva
09:03 11 Jun 21
Har precis blivit klar med Invisalignbehandlingen och kunde inte varit nöjdare. Nytt fräscht och vitare leende. Tack Inka och hela teamet för jättebra service och tillgänglighet.
A Gonga
A Gonga
11:43 20 Oct 20
Dr. Inka and Yvonne are excellent Dentist professionals, and I strongly recommend Dr Inka dental clinic services.I give them 5***** because, it was my best experience I have ever had to a dentist. The big difference is (1) they make you feel welcome and comfortable, (2) Dr Inka explains very well the details, (4) what is the problem and (5) what they will be doing (procedure). I felt no pain, and the work was performed smoothly.

Boka tid

Välkommen till vårt onlinebokningssystem. När du har skickat in dina uppgifter i formuläret kommer du att bli kontaktad av en person ur vår vänliga personal för att bekräfta en lämplig tid och datum.

Stockholm, Sverige

Appointment

Book Your Appointment

Please contact us to arrange a consultation with one of our dentists.

Our friendly team will assist you in booking a suitable consultation time.