Tandläkarkontroller

Vi talar:

Kontakta oss

Ring oss när som helst

+46 8 411 87 92

Mejla oss

info@tandestetik.se

Boka tid

Boka ett besök på Tandestetik, fyll bara i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

woman dental checkup

KOLLA UPP

Tandläkarundersökningar / Rengöringar

På Tandestetik Stockholm är vi fortsatt engagerade i att proaktivt främja munhälsan genom aktivt förebyggande arbete. En regelbunden tandkontrollrutin gör det möjligt för oss att upptäcka och avvärja eventuella problem tidigt. Detta är allt till förmån för våra patienter, eftersom vi genom regelbundna kontroller kan hjälpa dem att undvika mer betydande hälsoproblem, obehag, smärta och slutligen spara pengar som de potentiellt kan få betala för dyra behandlingar.

Tandestetik Stockholm erbjuder sina patienter vårdande och mycket professionella tandrengöringstjänster, med de specifika målen att upptäcka och förebygga tandinfektioner, samt hjälpa dig att behålla friska tänder för att hålla alla dina naturliga tänder under lång tid, förhoppningsvis för alltid.

En vanlig iakttagelse på vår klinik är att oavsett åldern på våra första gång patienter, så visar många av dem vanligtvis tecken på försummelse. Tyvärr tenderar människor  att  ignorera  ämnet  munhälsa eller tänder.

Regelbundna tandkontroller är dock en av de viktigaste aspekterna av munhälsounderhåll. Tandestetik Stockholm rekommenderade ett optimalt kontrollschema en gång var sjätte månad. Vad vi gör på kontrollen, förutom att rengöra dina tänder och tandkött, är att upptäcka eventuella munhälsoproblem. Vi hjälper regelbundet våra patienter genom tidig upptäckt, vilket gör att vi kan genomföra en snabb behandling.

Tandestetik Stockholm går också den extra längden genom  att dela de mest  effektiva rengöringsmetoderna  med dig  och  ge  rekommendationer som uppmuntrar och hjälper   dig  att   hålla tänderna  friska på lång sikt.

Rutinundersökningar och rengöringar kommer  att  avslöja  eventuella håligheter, gingivit,  flisade eller skadade tänder,  tandförlust eller andra tecken på sjukdom eller problem som behöver åtgärdas. Vi uppmuntrar regelbundet alla våra patienter att utveckla god munhygien, och det första steget för dig börjar med att schemalägga din kontroll med oss på Tandestetik Stockholm. 

Varför är en tandläkarkontroll så viktig?

Många studier har visat att den direkta kopplingen mellan regelbundna besök hos din tandläkare och att hålla dina naturliga tänder så länge som möjligt. Det är ganska enkelt: se till att du har en mun av friska tänder kräver två årliga besök hos tandläkaren. På Tandestetik Stockholm bidrar vi dagligen till våra patienters välbefinnande genom att hjälpa dem att hålla tänderna friska, spara pengar och framför allt ge dem det förtroende som bara ett stort leende kan ge.

Våra patienter kommer ofta till oss sent och schemalägger bara en tid när de upplever tandvärk eller infektion. De har upptagna scheman och känner att de inte har tid för tandläkaren, eller till och med ibland är rädda för tandläkaren. Tyvärr är resultatet ganska kontraproduktivt för dem, eftersom förutom smärta och obehag kommer en behandling alltid att ta längre tid än en kontroll, vara mycket mer störande och säkert kosta mer.

En annan negativ effekt av att undvika regelbundna kontroller är att försumma tänderna och munhälsan kan resultera i ett allvarligare hälsotillstånd. Preventativ tandvård minskar risken för  karies, infektion och tandköttssjukdom. Ring oss för att boka din nästa tandkontroll på  Tandestetik Stockholm.

Vi tillhandahåller  skräddarsydda och varierade kontrolltjänster för  att uppfylla   de unika kraven för varje patient,  men  du kan förvänta dig följande  under din första tandkontroll  på  Tandestetik Stockholm:

Kontakta oss idag på Tandestetik Stockholm för att boka din tid hos en av våra experttandläkare. Vi finns här för dig och vårt uppdrag är att hjälpa våra patienter att njuta av bästa möjliga tand- och allmänna hälsa, samt ge dig det leende som kommer att öka ditt självförtroende och välbefinnande.

Appointment

Book Your Appointment

Please contact us to arrange a consultation with one of our dentists.

Our friendly team will assist you in booking a suitable consultation time.