Invisalign

Vi talar:

Kontakta oss

Ring oss när som helst

+46 8 411 87 92

Mejla oss

info@tandestetik.se

Boka tid

Boka ett besök på Tandestetik, fyll bara i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

invisalign

Nästan osynlig tandställning

Invisalign

Tandestetik Stockholm är stolta över att kunna erbjuda Invisalign® en tandrätningslösning som hjälper dig på din resa att uppnå rakare tänder. Om du lider av krokiga, överfulla eller ojämnt formade tänder, eller till och med mellanrum mellan tänderna, har Invisalign visat sig korrigera sådana problem genom att räta upp tänderna och ge dig det självsäkra utseende och leende som du vill ha.

Oavsett om du bor i Stockholm eller någon annanstans i Sverige är Tandestetik Stockholm det bästa stället att besöka för att uppnå ett rakare leende med en nästan osynlig tandställning. Genom hundratals ingripanden har vi fått ett gott rykte om oss att vara en av de bästa Invisalign-leverantörerna i Stockholm.

Ring oss för att få din GRATIS konsultation och råd om du behöver tandställning. Vi ger dig gärna våra expertrekommendationer.

Vad är invisalign?

Invisalign är en ledande tandregleringsbehandling för att räta ut tänderna och förbättra ditt leende. Tidigare var bågfästen och ledningar det enda alternativet som var tillgängligt för en person för att korrigera felriktade tänder, men nu kan Invisalign flytta tänderna i önskad position genom att använda en serie avtagbara aligners. Denna osynliga tandställning  är verkligen nära osynlig och helt transparent.

Invisalign, som ursprungligen utformades 1997, har utvecklats under det senaste kvartsseklet för att erbjuda ett verkligt alternativ till fula tandställningar som sannolikt kommer att få dig att känna dig självmedveten under din behandling.  En av Invisaligns stora fördelar är att till skillnad från andra traditionella tandställningar av metall, är att Invisalign är avtagbar. Du kan ta ut den medan du äter, använder tandtråd eller borstar tänderna.

Hur fungerar invisalign?

Transparanta tandskenor som placeras över och runt tänderna, där var och en specialtillverkas specifikt efter våra patienters egna specifikationer för att ge en unik, anpassad lösning. Varje aligner måste bäras i 7 till 14 dagar innan du går vidare till nästa justering i serien. Vi kommer att diskutera detta med dig under behandlingens gång.

Processen är exakt och noggrant planerad med målet att flytta tänderna gradvis tills de når sin slutliga position. Under hela processen, övervakar vi dina framsteg för att säkerställa att varje tand rör sig i rätt riktning enligt det som krävs.

För att uppnå ett framgångsrikt resultat måste du bära Invisalign skenan i 20 till 22 timmar varje dag och därmed säkerställa bästa resultat. Du kan ta bort den medan du äter, dricker, borstar tänderna och använder tandtråd. Detta innebär att du kan njuta av att äta all din favoritmat under behandlingens gång och viktigast av allt, upprätthålla en god munhygien. 

Fördelar med att bära invisalign tandställning

Invisalign skiljer sig radikalt från traditionella tandställningar och står som ett bra och beprövat alternativ till att få tänderna i korrekt position, samtidigt som du går långt för att öka självförtroendenivåerna och ge dig ett bra estetiskt leende. 

Fördelarna jämfört med traditionella tandställningar för tandrätning inkluderar:

  • Nästintill osynlig: Invisalign skenan är genomskinlig och förblir nästan osynliga inuti munnen. Det är knappast möjligt för andra att veta att du bär transparanta tandskenor.

  • Bekväm att bära: Invisalign skenan är utformade av slät och flexibel plast. I motsats till traditionella tandställningar och metallfästen ger tandskenan en utökad komfort för dina kinder, läppar och tandkött.

  • Invisalign levererar snabba resultat:   Jämfört med konventionella tandrätningsmetoder har Invisalign bevisat att det kan  ge  snabba  resultat. Traditionella tandställningar kräver i genomsnitt 6 till 12 månader för att uppnå önskade resultat. För mindre komplicerade tandrätningsfall  kommer Invisalign att ge  önskat  resultat om några veckor. I sällsynta fall relaterade till patientens unika tandläkarsituation  kan behandlingen dock ta upp  till 18 månader.

  • Lätt att ta av: En av de stora fördelarna med att bära Invisalign skenan är att räta ut tänderna enkelt kan smälta in i din livsstil. Du kan enkelt ta bort aligners skenan för att njuta av dina favoritmat och drycker under hela behandlingen.   

Hur lång tid tar behandlingen?

Den totala behandlingstiden för Invisalign är i genomsnitt mellan 6 och 18 månader, men kan variera från en person till en annan. Under det första mötet kommer vi att föreslå rätt typ av aligners för dig och sedan uppskatta och faktiskt rekommendera den nödvändiga tiden som krävs för hela processen för att uppnå önskat resultat.

Om du letar efter en anpassad behandlingsplan, vänligen kontakta våra tandläkare för en GRATIS expertkonsultation.

Kontakta oss idag på Tandestetik Stockholm för att boka din tid hos en av våra experttandläkare. Vi finns här för dig och vårt uppdrag är att hjälpa våra patienter att njuta av bästa möjliga tand- och allmänna hälsa, samt ge dig det leende som kommer att öka ditt självförtroende och välbefinnande.

Appointment

Book Your Appointment

Please contact us to arrange a consultation with one of our dentists.

Our friendly team will assist you in booking a suitable consultation time.