Reviews

What Our Clients Say

Words from our patients.

Carlos Eduardo D Tourniel
Carlos Eduardo D Tourniel
09:50 04 Feb 22
Jag har alltid haft panik och ångest över att gå till tandläkaren men efter rekommendationer från en vän så tog jag mig i kragen och gick till Tandestestik Stockholm.Kliniken ligger några minuters promenad från Rådmansgatans T-banestation och som gammal folktandvårdenbesökare så blev jag förvånad över hur mottagningen såg ut. Det kändes välkomnade och familjärt! Det var nästan som att kliva in i någon hem, man fick lämna skorna och låna innetofflor vilket gav en trevlig upplevelse.Tandläkaren som jag fick möta hette Inka och hon var punktlig och mycket trevlig. Väl inne i rummet så såg jag något som jag aldrig ha sett innan. Det var en stor tv över tandläkarstolen som visade behagliga videoklipp från paradisorter.När tandläkaren gjorde sin behandling så drömde jag mig bort till Maldiverna utan att ens tänka på att jag var hos tandläkaren. Inka berättade hela tiden vad hon skulle göra och hur det skulle kännas vilket gjorde mig lugn. Jag kan verkligen rekommendera denna mottagningen och kommer aldrig mer att gå någon annanstans. 10/10
Thommas E Silva
Thommas E Silva
09:03 11 Jun 21
Har precis blivit klar med Invisalignbehandlingen och kunde inte varit nöjdare. Nytt fräscht och vitare leende. Tack Inka och hela teamet för jättebra service och tillgänglighet.
A Gonga
A Gonga
11:43 20 Oct 20
Dr. Inka and Yvonne are excellent Dentist professionals, and I strongly recommend Dr Inka dental clinic services.I give them 5***** because, it was my best experience I have ever had to a dentist. The big difference is (1) they make you feel welcome and comfortable, (2) Dr Inka explains very well the details, (4) what is the problem and (5) what they will be doing (procedure). I felt no pain, and the work was performed smoothly.
Malmgren Ildiko
Malmgren Ildiko
16:39 23 Apr 20
Jag läser nu alla kommentarer och jag håller med. Inka är sååå duktig, hon trollade idag väldig snygga tänder till mig och jag är super nöjd. Nu är jag ivrig bara att fortsätta. När ni väljer teamet Inka och Yvonna är ni i goda händer utan smärta. Jag rekommenderar varmt, bamse kramar till tjejer. :-))
Lina Johansson
Lina Johansson
08:36 10 Mar 20
Senaste åren har jag alltid gått till Tandestetik Stockholm och tandläkare Inka för undersökning och behandling av mina tänder. Oerhört proffsig, noggrann, metodisk och lugn i sitt tillvägagångssätt och mina tänder blir så fina! Efter min undersökning/rengöring igår ser tänderna mycket vitare ut- lite överraskad att det blev sån stor skillnad. Jag är en mycket nöjd kund, vill inte ha någon annan som tandläkare och rekommenderar Inka varmt!
Andreas Källman
Andreas Källman
18:07 27 Feb 20
Om du letar efter en ny tandläkare kan jag varmt rekommenderar att boka in dig hos Tandestetik. Inka är den bästa tandläkaren jag har haft och man får alltid ett varmt och välkomnade bemötande av henne och Yvonne. Jag har sedan jag var liten varit rädd för att gå till tandläkaren men hos Tandestetik känner man sig i trygga händer.Förutom den vanliga tandvården har de hjälpt mig att korrigera mina tänder. Innan hade jag väldigt glesa tänder, nu har jag äntligen fått ett "Colgate leende". Kan inte vara mer nöjd!
AFR S
AFR S
16:10 27 Feb 20
Jag kan inte vara lyckligare med dom- bästa team någonsin. Jag rekommenderar varmt att åka hit, Inka är den trevligaste tandläkare jag någonsin har träffat.
Barbara Arce
Barbara Arce
07:52 29 Jan 20
Kan starkt rekommendera Inka. Med sin ödmjukhet och skicklighet gör hon så att man känner sig trygg, och man vet att man är i goda händer. Dessutom gav hon mig goda råd om hur jag ska locka min dotter till att borsta hennes tänder utan diskussioner!
Christine Tam
Christine Tam
19:33 27 Jan 20
Inka och Yvonne är ett superteam! Inka är både skicklig och noggrann, omtänksam och ömsint. Kände mig så välomhändertagen och trygg att jag till och med lyckades somna i tandläkarstolen vid en rotfyllning. Rekommenderas varmt!
monica brauer
monica brauer
17:37 27 Nov 18
Ett vänligt och proffsigt bemötande. Bra information. Det är faktiskt trevligt att komma till tandläkaren.
Nicklas Pettersson
Nicklas Pettersson
15:04 26 Nov 18
För er som har tandläkar skräck kan jag verkligen rekommendera inka hon är väldigt försiktig och jobbar väldigt snabbt.Jag hade inte vart hos tandläkaren på 12år eftersom jag hade en sån skräck för tandläkare men efter första behandlingen så hade skräcken försvunnit. Inka och Yvonne är ett sjukt proffsigt team alltid lika trevligt att komma dit och resultatet är galet bra! Så vill ni ha en tandläkare av högsta kvalitet så kan jag starkt rekommendera Inka!
Christian
Christian
19:08 07 Nov 18
En fantastisk och mysig mottagning. Inka och Yvonne var superbra och jättetrevliga på alla sätt. Fick bra råd för god tandhygien. För personer med tandläkarskräck så skulle detta vara bästa möjliga mottagning. Jag har hittat ”min” framtida tandläkare 🙂
Caroline Gustafsson
Caroline Gustafsson
08:46 10 Oct 18
Inka är den bästa och trevligaste tandläkaren jag haft någonsin. Väldigt varsam och mån om patienten. Är man rädd för bedövningssprutor så ska man gå till henne. Jag märker inte av sprutan alls. En annan fördel är att hon skickar kallning till undersökning varje år.
Suzanne Poznanska
Suzanne Poznanska
06:39 29 Sep 18
Profetionell tandvård, service i världsklass, trevlig personal och lyxig och fin miljö. Använder sig av senaste tekniken samt innovativ tandvård.
Shreck Liljeding
Shreck Liljeding
08:04 29 Dec 17
Fantastiskt bra hjälp och trevliga människor

Stay connected with Tandestetik

Appointment

Book Your Appointment

Please contact us to arrange a consultation with one of our dentists.

Our friendly team will assist you in booking a suitable consultation time.